музеи

Таг
4Вести

ПОСЕТАТА НА МУЗЕИТЕ ПАДНАЛА ЗА 77% ВО 2020, ЕФЕКТИТЕ ОД ПАНДЕМИЈАТА ЌЕ СЕ ЧУВСТВУВААТ СО ГОДИНИ

НОВАТА АПЛИКАЦИЈА МОЈОТ ПРЕДМЕТ Е КАКО ТИНДЕР ЗА МУЗЕЈСКИ ПОСТАВКИ

НАЈПОЗНАТИТЕ СВЕТСКИ МУЗЕИ ДОСТАПНИ СО ВИРТУЕЛНИ ТУРИ ВО ВРЕМЕ НА КАРАНТИН

МУЗЕИТЕ И ГАЛЕРИИТЕ СО ИЗЛОЖБИ И БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ ГО СЛАВАТ СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗЕИТЕ