награди

Таг
39Вести

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ЦВЕТКОВСКА И МИХАЈЛОВСКИ ОД „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ НАГРАДЕНИ ЗА НАЈДОБРИ СОСТАВИ НА САЕМОТ НА КНИГА

ОСКАРОВЕЦОТ „СÈ СЕКАДЕ ОДЕДНАШ“ СТАНА НАЈНАГРАДУВАНИОТ ФИЛМ ВО ИСТОРИЈАТА

ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИТЕ НА СОКОМ И КОНЦЕРТ НА „АЈДА“ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ОСУМ ФИЛМОВИ ЌЕ СЕ БОРАТ ЗА НАГРАДИ НА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА „КИНЕНОВА“

МАКЕДОНСКО-БОСАНСКАТА ПРЕТСТАВА НА НИНА НИКОЛИЌ И МНТ ОСВОИ ЧЕТИРИ НАГРАДИ НА ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ ВО БИХ

КИНЕНОВА ОТВОРА СО СРПСКИОТ ФИЛМ „СТРАХИЊА БАНОВИЌ“ И НАГРАДИ ЗА МЕТО ЈОВАНОВСКИ И САБИНА АЈРУЛА-ТОЗИЈА

„РЕНТГЕНСКА СНИМКА НА ЕДНО СЕМЕЈСТВО“ НА ХОСРОВАНИС ПОБЕДИ НА 12. МАКЕДОКС

„УБАВЕЦОТ ДРАГЧЕ“ НА БОСАНЕЦОТ МУРАНОВИЌ ПОБЕДИ НА СТРИП САЛОНОТ ВО ВЕЛЕС

БИТОЛСКИТЕ АКТЕРИ МУ ЈА ПОСВЕТИЈА ПОБЕДАТА НА ФЕСТИВАЛОТ „СТОБИ“ НА ПОЧИНАТИОТ РЕЖИСЕР ИГОР ВУК ТОРБИЦА

ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА ЗАВРШУВА СО БОСАНСКО-МАКЕДОНСКАТА ПРЕТСТАВА „ОТЕЛО“