Наја Ривера

Таг
2Вести

ЅВЕЗДАТА НА СЕРИЈАТА „ГЛИ“ НАЈА РИВЕРА СИ ГО СПАСИЛА СИНОТ ПРЕД ДА СЕ УДАВИ

ИСЧЕЗНАТАТА АКТЕРКА НАЈА РИВЕРА ВЕРОЈАТНО СЕ УДАВИЛА, ТРЕТА ЅВЕЗДА НА СЕРИЈАТА „ГЛИ“ КОЈА ПОЧИНА ПРЕРАНО