Наоми Кемпбел

Таг
3Вести

НАОМИ КЕМБЕЛ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО СО ПРОЅИРНАТА КРЕАЦИЈА НА „ДОЛЧЕ И ГАБАНА“

НАОМИ КЕМПБЕЛ СЕ РАЗГОЛИ НА СВОЈАТА ПРВА РЕВИЈА ЗА „ВАЛЕНТИНО“ ПО 14 ГОДИНИ

КЕМПБЕЛ И БЕЛУЧИ ЅВЕЗДИ НА МАШКАТА МОДНА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО