Нарендра Моди

Таг
3Вести

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ЈА ПРОМОВИРА ЈОГАТА КАКО ШТИТ ОД КОРОНАВИРУСОТ

ИНДИЈА ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЈА ЗГОЛЕМИЛА ПОПУЛАЦИЈАТА НА ТИГРИ ЗА 30%

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ОБЈАВИ ФИТНЕС ВИДЕО СО УТРИНСКИ ВЕЖБИ