Национален џез оркестар

Таг
10Вести

НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР СО МУЗИКА ОД КАУНТ БЕЈСИ ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО ВЕЛЕС

СВЕТСКИ ПОЗНАТИОТ ПЕЈАЧ КУРТ ЕЛИНГ ЌЕ ИМА КОНЦЕРТ НА 15 МАЈ ВО СКОПЈЕ СО НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР

РОМАНТИЧЕН КОНЦЕРТ НА ЏЕЗЕРИТЕ СО МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ ВО ЧЕСТ НА КАУНТ БЕЈСИ, КРАЛОТ НА СВИНГОТ

ЏЕЗЕРИТЕ СО КОНЦЕРТ „ЏЕЗ ЛЕКТИРА“ НА 16 МАРТ ВО МНТ, ПОСВЕТЕН НА КАУНТ БЕЈСИ

НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ ВО ШТИП ВО МАРТ

СЀ ШТО Е ПОВРЗАНО СО „ЊУЈОРК, ЊУЈОРК“ ВО МАКЕДОНИЈА АСОЦИРА НА МЕНЕ, РЕЧЕ ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН НА КОНЦЕРТОТ СО ХИТОВИТЕ НА СИНАТРА

ПОРАСНАВ КАКО ПЕЈАЧ СО ПЕСНИТЕ НА СИНАТРА, ВЕЛИ ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН ПРЕД КОНЦЕРТОТ СО НАЦИОНАЛНИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР ВО СКОПЈЕ

ЏЕЗЕРИТЕ И ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН СО КОНЦЕРТ СО ХИТОВИТЕ НА СИНАТРА НА 14 ФЕВРУАРИ

ОВА Е ИСТОРИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА, КАЖА ГОЦЕ СТЕФКОВСКИ НА ПРВИОТ КОНЦЕРТ НА НАЦИОНАЛИОТ ЏЕЗ ОРКЕСТАР

ЏЕЗЕРИТЕ ГО НАЈАВИЈА ПРВИОТ КОНЦЕРТ ПОД НОВОТО ИМЕ НАЦИОНАЛЕН ЏЕЗ ОРКЕСТАР