Национална галерија на Северна Македонија

Таг
5Вести

„ЖЕНИТЕ ВО СЛИКАРСТВОТО НА ЛИЧЕНОСКИ“ – ВИРТУЕЛНА ИЗЛОЖБА ОД ДАУТ ПАШИН АМАМ

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА НАЈАВИ ТРИ ИЗЛОЖБИ ДО КРАЈОТ НА 2020 И ДВА КОНКУРСА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА ОБЈАВИ ОНЛАЈН ЛИКОВЕН ПРОЕКТ ЗА ДЕЦАТА КОИ НЕ ЖИВЕАТ ВО ЗЕМЈАВА

ПОСТОЈАНАТА ПОСТАВКА ВО ДАУТ ПАШИН АМАМ ДОСТАПНА ВО ВИРТУЕЛНА ТУРА

УМЕТНОСТА Е МАГИЧНА ТЕРАПИЈА ЗА ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ – ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“