научници

Таг
3Вести

ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ ЌЕ ПРАВАТ ХУЛАХОПКИ ОД РАСТЕНИЈА

ФИЛМСКАТА ИНДУСТРИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА ГО МЕРИ НИВОТО НА СТРЕС ЗА ДА ЈА ОДРЕДИ ЦЕЛНАТА ПУБЛИКА