неандерталци

Таг
2Вести

НОВ ТИП НА ДРЕВЕН ЧОВЕК ОТКРИЕН ВО ИЗРАЕЛ

НАЈСТАРАТА УМЕТНОСТ НА СВЕТОТ Е ДЕЛО НА НЕАНДЕРТАЛЦИТЕ