Нела Витошевиќ

Таг
7Вести

„СИТЕ ПРЕКРАСНИ НЕШТА“ ВО РЕЖИЈА НА НЕЛА ВИТОШЕВИЌ ПРЕМИЕРНО ВО ШТИПСКИ ТЕАТАР

КУМАНОВСКАТА ПРЕТСТАВА „СОЅВЕЗДИЈА“ НА ВИТОШЕВИЌ НА 8 НОЕМВРИ ГОСТУВА ВО СКОПСКИ ДРАМСКИ ТЕАТАР

ПРЕТСТАВАТА „НОРА“ НА НЕЛА ВИТОШЕВИЌ ВЕЧЕРВА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ

СЛОВЕНЕЧКАТА ПРЕТСТАВА „НОРА“ НА НЕЛА ВИТОШЕВИЌ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ВИТОШЕВИЌ И МНТ СО НОВА ПРЕТСТАВА БАЗИРАНА НА ЛИЧНИ МОНОЛОЗИ И СВЕДОШТВА, „РАБОТИ ЗА КОИ НЕ ЗБОРУВАМЕ“

ИСКРЕНО ГОВОРИМЕ ЗА СТИГМА И ТАБУ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „МОЈОТ МАЖ“ ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА ВО ДРАМСКИ

„МАКБЕТ“ ЌЕ НАЛИКУВА НА КОШМАР, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА ВИТОШЕВИЌ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА НА МНТ