несреќа

Таг
3Вести

ЏЕРЕМИ РЕНЕР ВЕЛИ ДЕКА ИМА НАД 30 СКРШЕНИ КОСКИ ОТКАКО ГО ПРЕГАЗИ ЧИСТАЧ ЗА СНЕГ

ТРКАТА ДЕЈТОНА 500 ЗАВРШИ СО СТРАОТНА НЕСРЕЌА И НАЈТЕСНА ПОБЕДА ВО ИСТОРИЈАТА

ЕД ШИРАН СКРШИ РАМО,  ГО УДРИ КОЛА ДОДЕКА ВОЗЕШЕ ВЕЛОСИПЕД