невреме

Таг
3Вести

ПОЧЕТОКОТ НА СКОПСКИ ПИВОЛЕНД ОДЛОЖЕН ЗА 3 СЕПТЕМВРИ

МАДРИД СЕ СОЗЕМА ОД НАЈГОЛЕМОТО СНЕЖНО НЕВРЕМЕ ОД 1971 КОЕ ОШТЕТИ НАД 150.000 ДРВЈА

ГРАТЧЕ ВО САД СЕ РАЗБУДИ ПРЕКРИЕНО СО МРАЗ