НФТ

Таг
2Вести

МАЛЕЗИСКИ БИЗНИСМЕН ГО КУПИ ПРВИОТ ОБЈАВЕН ТВИТ ЗА 2,9 МИЛИОНИ ДОЛАРИ И ГО СПОРЕДИ СО „МОНА ЛИЗА“

„КИНГС ОФ ЛИОН“ Е ПРВИОТ БЕНД КОЈ ЌЕ ИЗДАДЕ АЛБУМ ВО ФОРМА НА КРИПТОГРАФСКИ ТОКЕН