Никола Димитров

Таг
6Вести

ПОТПИШАН ПРИСТАПНИОТ ПРОТОКОЛ, МАКЕДОНИЈА ОЧЕКУВА ДА СТАНЕ ЧЛЕНКА НА НАТО ВО ДЕКЕМВРИ

ДЕТСКИОТ ХИРУРГ ВЛАДИМИР ЧАДИКОВСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА МАЖ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА ПОТПИШАА ДОГОВОР ЗА КРАЈ НА СПОРОТ ЗА ИМЕТО, НАСИЛНИ ПРОТЕСТИ ВО ДВЕТЕ ДРЖАВИ

„ФОЛТИН“ ГО РАЗИГРА ДИМИТРОВ НА 49. РОДЕНДЕН НА МНР

НИКОЛА ДИМИТРОВ СО СТИЛ НА ЏАСТИН ТРУДО ВО СТРУМИЦА