Нивици

Таг
2Вести

МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА ПОТПИШАА ДОГОВОР ЗА КРАЈ НА СПОРОТ ЗА ИМЕТО, НАСИЛНИ ПРОТЕСТИ ВО ДВЕТЕ ДРЖАВИ

ПО ЗАЕВ, И ХАН СЕ ОСЛОБОДИ ОД ВРАТОВРСКАТА