Нобелова награда

Таг
5Вести

НАЈМЛАДАТА ДОБИТНИЧКА НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ЕКОНОМИЈА СЕ НАДЕВА ДЕКА ЌЕ ИНСПИРИРА МНОГУ ЖЕНИ

НОВАТА НОБЕЛОВКА ЗА ФИЗИКА НЕ БИЛА ДОВОЛНО ВАЖНА ЗА ВИКИПЕДИЈА

„МЕТАЛИКА“ ЈА ДОБИ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МУЗИКА ЗА 2018

РОМАН НА НОБЕЛОВЕЦ ОДБИЕН ОД 19 ИЗДАВАЧИ ЗАТОА ШТО Е БЕСКОНЕЧНО ДОЛГ

НОБЕЛОВКАТА МАЛАЛА НАПАДНАТА ОТИ НОСЕЛА ТЕСНИ ФАРМЕРКИ И ШТИКЛИ