„НОКИЈА“ ЈА ОБЈАВИ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА КУЛТНИОТ ТЕЛЕФОН „6310“ ЗА ДА ЈА ОДБЕЛЕЖИ НЕГОВАТА 20-ГОДИШНИНА