„Ноќна стража“

Таг
2Вести

ПОЧНА РЕСТАВРАЦИЈАТА НА „НОЌНА СТРАЖА“ НА РЕМБРАНТ, ЌЕ СЕ ПРЕНЕСУВА ВО ЖИВО НА ИНТЕРНЕТ

„НОЌНА СТРАЖА“ НА РЕМБРАНТ ЌЕ СЕ РЕСТАВРИРА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЈАВНОСТА