нов алубм

Таг
2Вести

КАЈ НАС СЀ ОДИ НА СИЛА, СО НЕРВОЗА И СО ВРСКИ, РЕЧЕ ПЕЦЕ ОД „СУПЕРХИКС“ НА ПРОМОЦИЈАТА НА НОВИОТ АЛБУМ

ДУОТО „СКУПИ“ ПРЕРАБОТИ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ И ОРА НА ФЛЕЈТА И ВИОЛИНА