нова серија

Таг
5Вести

ПРЕМИЕРАТА НА НОВАТА СЕРИЈА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЗАКАЖАНА НА 9 ДЕКЕМВРИ

МЕГАН ЌЕ РАБОТИ СЕРИЈА ЗА „НЕТФЛИКС“ ПОСВЕТЕНА НА ЗНАЧАЈНИ ЖЕНИ НИЗ ИСТОРИЈАТА

ЏОЗЕФ ГОРДОН-ЛЕВИТ ПИШУВА И ЌЕ ГЛУМИ ВО НОВА СЕРИЈА НА „ЕПЛ“

И ШЕНЕН ДОЕРТИ СЕ ПРИДРУЖУВА НА НОВАТА СЕРИЈА „БЕВЕРЛИ ХИЛС“

ЕКИПАТА ОД „БЕВЕРЛИ ХИЛС 90210“ ПО 19 ГОДИНИ ЌЕ СЕ ОБЕДИНИ ВО НОВА СЕРИЈА