Нови Фосили

Таг
3Вести

НЕ НОСАМ ШТИКЛИ 10 ГОДИНИ – САЊА ДОЛЕЖАЛ ТРИ ЧАСА ТАНЦУВАШЕ НА ПРВИОТ КОНЦЕРТ НА „НОВИ ФОСИЛИ“ ВО СКОПЈЕ ПО 35 ГОДИНИ

НЕ МИ ЛИЧИ НА ГОДИНИТЕ ДА СТАВАМ СЛИКИ СО ФОТОШОП НА ИНСТАГРАМ, ВЕЛИ САЊА ДОЛЕЖАЛ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

„НОВИ ФОСИЛИ“ СО ПРВ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ПО 30 ГОДИНИ ПАУЗА