новинарки

Таг
2Вести

ПЕТТИОТ МЕДИУМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ СО ОНЛАЈН ИЗДАНИЕ ПОСВЕТЕНО НА НОВИНАРКИТЕ

ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА НОВИНАРКИТЕ КОИ ГО РАЗОТКРИЈА ХАРВИ ВАЈНСТИН