нуклеарна станица

Таг
2Вести

РУСИЈА ЈА ЛАНСИРАШЕ ПРВАТА ПЛОВЕЧКА НУКЛЕАРКА НА СВЕТОТ

ЕЈЧ-БИ-О СНИМИ СЕРИЈА ЗА ЧЕРНОБИЛ