„Обликот на водата“

Таг
2Вести

„ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“ ВО СКОПСКИТЕ КИНА ЧЕТИРИ ДЕНА ПО ТРИУМФОТ НА ОСКАРИТЕ

ДЕЛ ТОРО ОБВИНЕТ ЗА ПЛАГИЈАТ НА „ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“