образование

Таг
5Вести

СКАНДИНАВСКИОТ ОБРАЗОВЕН СИСТЕМ ВАЖИ ЗА НАЈДОБАР ВО СВЕТОТ – ШТО УЧАТ ТАМОШНИТЕ ДЕЦА ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ?

УЧЕБНАТА ГОДИНА ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЗАВРШИ ПО ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТ

МИЛИЈАРДА ДЕЦА И МЛАДИ СЕДАТ ДОМА ОТКАКО КОРОНАВИРУСОТ ГИ ЗАТВОРИ УЧИЛИШТАТА ВО НАД 100 ДРЖАВИ

ЕСТОНИЈА ИМА НАЈКВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ЕВРОПА, А СЀ ПОЧНУВА ВО ГРАДИНКА

ТИНЕЈЏЕРИТЕ СÈ ПОВЕЌЕ ИЗБЕГНУВААТ СЕКС И АЛКОХОЛ И ИЗБИРААТ ОБРАЗОВАНИЕ, ПОКАЖА БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ