Одмаздници: завршна игра

Таг
2Вести

„МАРВЕЛ“ ПОТВРДИ КОИ СУПЕРХЕРОИ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ВО „ОДМАЗДНИЦИ 4“

ТРЕЈЛЕРОТ ЗА „ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНА ИГРА“ ПРЕГЛЕДАН РЕКОРДНИ 289 МИЛИОНИ ПАТИ ЗА 24 ЧАСА