ПЛАЖАТА ОД ФИЛМОТ СО ДИКАПРИО ЌЕ ГО ОГРАНИЧИ БРОЈОТ НА ТУРИСТИ ЗА ДА СЕ СПАСИ ОД УНИШТУВАЊЕ