Олимпијада 2024

Таг
5Вести

ЃОКОВИЌ ПОТВРДИ ДЕКА ЌЕ ИГРА НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

МАЖИТЕ ПРВПАТ ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ НАТПРЕВАРУВААТ ВО СИНХРОНИЗИРАНО ПЛИВАЊЕ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ

ПАРИЗ ИНВЕСТИРА ВО ЛЕТЕЧКИ ТАКСИ СЕРВИС ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО 2024