Олимписки игри

Таг
12Вести

СКВОШ И ФЛЕГ ФУДБАЛ ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИГРААТ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ

ЃОКОВИЌ БИ МОЖЕЛ ДА ИГРА ДО 2028 ЗАШТО СОНУВА ДА ОСВОИ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО

ОСУМ ОЛИМПИЈАДИ СЕ ДОВОЛНО – ШПАНСКИОТ ТРКАЧ ХЕСУС ГАРСИЈА ОДИ ВО ПЕНЗИЈА НА 51 ГОДИНА

АЈФЕЛОВА КУЛА ЌЕ БИДЕ ПОЗЛАТЕНА ЗА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО 2024

АРКТИЧКИ ГРАД СЕ КАНДИДИРА ЗА ДОМАЌИН НА ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ ВО 2032 ЗА ДА УКАЖЕ НА КЛИМАТСКАТА КРИЗА

ОЛИМПИЈАДАТА ВО ПАРИЗ ЌЕ СЕ ОДРЖУВА И 15.700 КИЛОМЕТРИ ПОДАЛЕКУ НА ТАХИТИ

ОБЛАСТА ОКОЛУ АЈФЕЛОВАТА КУЛА ЌЕ СЕ РЕДИЗАЈНИРА СО ПОВЕЌЕ ЗЕЛЕНИЛО ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО 2024

БРИТАНИЈА ЌЕ ОДИ СО 10-ГОДИШНА СКЕЈТБОРДЕРКА НА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО

ВИДЕОИГРИТЕ СЕ ПРЕНАСИЛНИ И ЗА НИВ НЕМА МЕСТО НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ