„Олимписки сон“

Таг
3Вести

ПРЕМИЕРА НА ТАНГО-БАЛЕТ СО МУЗИКА НА ПЈАЦОЛА ВО МОБ

СО СТРИП ЌЕ ГИ ОТТРГНЕМЕ ДЕЦАТА ОД ИГРИЦИ, ВЕЛАТ ОД „БУНКЕР“

ИЗДАВАЧОТ „БУНКЕР“ ГО ПРОМОВИРА ГРАФИЧКИОТ РОМАН „ОЛИМПИСКИОТ СОН“