Оливер Белопета

Таг
3Вести

ЏЕЗ ФОТОГРАФИИ НА ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА УТРЕВЕЧЕР НА ИЗЛОЖБА ВО МКЦ

И ОВАА ГОДИНА СЕ НАДМИНАВМЕ СО ПРОГРАМАТА, ВЕЛИ ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА ЗА ПРЕТСТОЈНИОТ ОФФ-ФЕСТ

ОФФЕСТ ПО 17. ПАТ ЈА НОСИ ВО СКОПЈЕ МУЗИКАТА ОД СИТЕ МЕРИДИЈАНИ