Оливија Њутн-Џон

Таг
3Вести

ОЛИВИЈА ЊУТН-ЏОН ЈА ПРЕТВОРИ СВОЈАТА БОРБА СО РАКОТ ВО АКТИВИЗАМ И СТАНА ЗАГОВОРНИК НА МЕДИЦИНСКАТА МАРИХУАНА

ОЛИВИЈА ЊУТН-ЏОН И РЕЖИСЕРИТЕ МЕНДЕС И МЕКВИН ГИ ДОБИЈА НАЈВИСОКИТЕ КРАЛСКИ ТИТУЛИ

СЕНДИ И ДЕНИ ЗАЕДНО ЗА 40-ГОДИШНИНАТА НА „БРИЛИЈАНТИН“