оперативен систем

Таг
2Вести

„ХУАВЕИ“ ЌЕ ГИ ПРЕФРЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СВОЈОТ НОВ ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ ХАРМОНИ