ориз

Таг
2Вести

ОГРОМНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО ВО ОРИЗОВО ПОЛЕ ГИ СЛАВИ ЈАПОНИЈА И ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО

ЈАПОНСКО СЕЛО СЕКОЕ ЛЕТО ГИ ПРЕТВОРА СВОИТЕ ОРИЗОВИ ПОЛИЊА ВО УМЕТНИЧКИ ДЕЛА