отштета

Таг
4Вести

КЕВИН СПЕЈСИ МОРА ДА ИМ ПЛАТИ 31 МИЛИОН ДОЛАРИ НА АВТОРИТЕ НА СЕРИЈАТА „КУЌА ОД КАРТИ“

ЊУЈОРШКИ УЛИЧНИ УМЕТНИЦИ ДОБИЈА ОТШТЕТА ОД 6,7 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТИ ИМ ГИ УНИШТИЈА ГРАФИТИТЕ

ФАНОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОТШТЕТА ЗА ЛОШОТО ОЗВУЧУВАЊЕ НА КОНЦЕРТОТ НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“ ВО БЕЛГРАД

ЕМИНЕМ ЌЕ ДОБИЕ 400.000 ДОЛАРИ ЗА УКРАДЕНА ПЕСНА ВО ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА ВО НОВ ЗЕЛАНД