овошје

Таг
5Вести

МАЛИНИТЕ СЕ НАЈЗДРАВОТО ОВОШЈЕ СО НАЈМАЛКУ ШЕЌЕР, А ГРОЗЈЕТО ВО ПОГОЛЕМИ КОЛИЧИНИ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБЕГНУВА

КОЛКУ Е ПОЗДРАВА ИСХРАНАТА, ТОЛКУ СЕ ПОСРЕЌНИ ДЕЦАТА, ВЕЛИ НОВО БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

НАУЧНИЦИ СОЗДАЛЕ НОВ ВИД ЈАБОЛКО ШТО НЕ СЕ РАСИПУВА ЕДНА ГОДИНА