Пабло Пикасо

Таг
2Вести

РЕШИВ ДА НЕ ЗАБАВУВАМ СО РАБОТАТА ПО СРЦЕВИОТ УДАР, ВЕЛИ БАНДЕРАС ЗА УЛОГАТА НА ПИКАСО

БАНДЕРАС ЌЕ ГО ГЛУМИ ПИКАСО И ВО ТВ-СЕРИЈА И ВО ФИЛМ