ПАНДЕМИЈАТА ГИ УНИШТИ ПАБОВИТЕ ВО БРИТАНИЈА, ПРОДАЖБАТА НА ПИВОТО НАЈМАЛА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ