палата

Таг
4Вести

ХОЛАНДСКА ПАЛАТА ОД 17. ВЕК СО РЕНОВИРАЊЕТО ДОБИ УНИКАТЕН ПОДЗЕМЕН МУЗЕЈ

ПАЛАТА ВО БРИТАНИЈА ЌЕ ДОБИЕ ЗЛАТНА ВЕЦЕ ШОЛЈА И ГОСТИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА КОРИСТАТ

ЗАБРАНЕТИОТ ГРАД ВО ПЕКИНГ СЕ ОТВОРИ НОЌЕ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ ПРВПАТ ВО 94 ГОДИНИ

РУСКИ НОВИНАР ДОБИ ПРИСТАП ВО ДОМОТ НА КИМ ЏОНГ-УН