Палестина

Таг
4Вести

УНЕСКО ГИ ПРОГЛАСИ РУИНИТЕ ВО ЕРИХОН ВО ПАЛЕСТИНА ЗА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ИЗРАЕЛ ЈА ОСУДИ ОДЛУКАТА

ТРАДИЦИОНАЛНАТА ПАЛЕСТИНСКА НОСИЈА Е ХИТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ОТКАКО РАШИДА ТЛАИБ ВЛЕЗЕ ВО КОНГРЕСОТ

ИЗРАЕЛ ЈА ОСЛОБОДИ 17-ГОДИШНАТА ПАЛЕСТИНКА КОЈА УДРИ ДВАЈЦА ВОЈНИЦИ И СТАНА ИКОНА НА ОТПОРОТ