Панде Шахов

Таг
2Вести

ТРПЧЕСКИ ВО КАЛИФОРНИЈА ПРЕМИЕРНО ГО СВИРИ НОВИОТ КОНЦЕРТ НА ШАХОВ

„ЕПТЕН МАКЕДОНСКО“ Е ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И ПРЕБИРЛИВИТЕ БРИТАНЦИ, ВЕЛИ СИМОН ТРПЧЕСКИ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО ЛОНДОН