Паоло Маџели

Таг
3Вести

ПРЕМИЕРАТА НА „ЕДЕН МЕСЕЦ НА СЕЛО“ НА МАЏЕЛИ ВО МНТ ВО СЕПТЕМВРИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СКОПСКА ПРЕМИЕРА НА ЕВРОПСКАТА КОПРОДУКЦИЈА НА МАЏЕЛИ, „ПЛАНИНСКИТЕ ЏИНОВИ“

МАЏЕЛИ ГО ПОСТАВУВА ТУРГЕЊЕВ ВО МНТ