Паоло Сорентино

Таг
3Вести

СОРЕНТИНО ВО ВЕНЕЦИЈА ДОЈДЕ СО ФИЛМ ЗА СЕМЕЈНАТА ТРАГЕДИЈА И МАРАДОНА

ФИЛМ БЕЗ ГЛУМЦИ НА ГОДАР ВЕЧЕРВА НА СИНЕДЕЈС

ФИЛМОВИТЕ НА ВУДИ АЛЕН И ПАОЛО СОРЕНТИНО ВО ГРАДСКИ ПАРК