паркирање

Таг
2Вести

ХОЛАНДСКИОТ ГРАД УТРЕХТ ГО ОТВОРИ НАЈГОЛЕМИОТ ПАРКИНГ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ НА СВЕТОТ

АВТОМОБИЛИ НА ИДНИНАТА ЌЕ МОЖАТ И САМИ ДА СЕ ПАРКИРААТ