Парни ваљак

Таг
8Вести

КОНЦЕРТОТ НА „ПАРНИ ВАЉАК“ ВО СКОПЈЕ ОДЛОЖЕН ЗА НОЕМВРИ

ОДГОВОРНОСТ Е ДА СВИРИМЕ ВО ГРАДОТ НА АКИ, РЕКОА ОД „ПАРНИ ВАЉАК“ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ТАТКО МИ АКИ МИ ВЕЛЕШЕ САМО ДА ГИ ЗАТВОРАМ ОЧИТЕ И ДА ПЕАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧОТ КИКИ РАХИМОВСКИ НА ПРОМОЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ

„ПАРНИ ВАЉАК“ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА СО НОВИОТ ПЕЈАЧ ИГОР ДРВЕНКАР (ВИДЕО)

„ПАРНИ ВАЉАК“ ЌЕ ОПСТАНЕ КАКО БЕНД, НО НИКОЈ НЕМА ДА ГО ЗАМЕНИ АКИ, ВЕЛИ ГИТАРИСТОТ ХУС

ШЕСТ РАДИОСТАНИЦИ ВО 15 ЧАСОТ ЌЕ ГО ЕМИТУВААТ НОВИОТ СИНГЛ НА „ПАРНИ ВАЉАК“ ВО ЧЕСТ НА АКИ

СКОПЈЕ МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА СВОЈОТ СОГРАЃАНИН АКИ РАХИМОВСКИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

АКИ ЗАЗДРАВУВА ОД МОЗОЧЕН УДАР, „ПАРНИ ВАЉАК“ ПРВПАТ ВО 43 ГОДИНИ СО ДРУГ ПЕЈАЧ