Пеле

Таг
4Вести

И ПО СМРТТА НА ПЕЛЕ ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ДЕБАТИТЕ КОЛКУ ГОЛОВИ ПОСТИГНАЛ

СТАДИОНОТ „МАРАКАНА“ ЌЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА ВО „КРАЛОТ ПЕЛЕ“

ПРИКАЗНИ КАКО НАШАТА СЕ РЕТКИ ВО ФУДБАЛОТ, КАЖА ПЕЛЕ ОТКАКО МЕСИ МУ ГО ИЗРАМНИ РЕКОРДОТ ОД 639 ГОЛОВИ ЗА ЕДЕН КЛУБ

АКО ПЕЛЕ Е БЕТОВЕН НА ФУДБАЛОТ, ЈАС СУМ КИТ РИЧАРДС, РОНИ ВУД И БОНО ЗАЕДНО – ЖИВОТОТ НА МАРАДОНА НИЗ НЕГОВИ ИЗЈАВИ