пензија

Таг
9Вести

МАЈКЛ КЕЈН ПОТВРДИ ДЕКА ЈА ЗАВРШИЛ АКТЕРСКАТА КАРИЕРА НА 90 ГОДИНИ

ПОЛЕКА СЕ СПРЕМАМ ЗА ПЕНЗИЈА, НЕ САКАМ ДА ГЛУМАМ НА 80 ГОДИНИ, ВЕЛИ ГЕРИ ОЛДМАН

БИВШИОТ Ф-1 ПРВАК КИМИ РАИКОНЕН ЈА ЗАВРШУВА КАРИЕРАТА ВО СПОРТОТ ШТО НИКОГАШ НЕ МУ БИЛ ВАЖЕН

РАБОТАТА МЕ ОДРЖУВАШЕ МЛАД – БРИТАНЕЦ ОТИДЕ ВО ПЕНЗИЈА ПО 75 ГОДИНИ СТАЖ ВО ИСТА ФИРМА

ВОЗИЛОТО НА ДВЕ ТРКАЛА „СЕГВЕЈ“ ПРЕСТАНУВА ДА СЕ ПРОИЗВЕДУВА

ЏУДИ ДЕНЧ СТАНА НАЈВОЗРАСНАТА ЛИЧНОСТ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“

МОЈОТ СЛЕДЕН ФИЛМ ЌЕ БИДЕ ПОСЛЕДЕН, ВЕЛИ РОБЕРТ РЕДФОРД

ЗАВРШИВ СО ГЛУМАТА, ВЕЛИ КАМЕРОН ДИЈАЗ

СИ ЈА САКАМ РАБОТАТА И СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ УМРАМ НА СЦЕНА, ВЕЛИ АКТЕРОТ КРИСТОФЕР ПЛАМЕР