перформанс

Таг
10Вести

ЗАФИРЧЕВ СО „ДНЕВНИКОТ НА ХУЛИГАНОТ“ НАСТАПУВА НА ФЕСТИВАЛОТ НА СОЛОТО ВО БЕЛГРАД

ТАНЦ ПЕРФОРМАНСОТ „ВРТОГЛАВИЦА“ УТРЕВЕЧЕР ПРЕД ВЕЛЕШКАТА ПУБЛИКА

БРИТАНСКАТА УМЕТНИЦА ДИЛЕЈН ЛЕ БАС ЌЕ ОДРЖИ ПЕРФОРМАНС И ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ

СПОМЕНИКОТ НА СЛОБОДАТА ВО КОЧАНИ ЌЕ ЗАЖИВЕЕ СО МУЗИЧКО-СВЕТЛОСЕН ПЕРФОРМАНС

ШВАЈЦАРСКИ УМЕТНИЦИ НУДАТ НОЌЕВАЊЕ ВО „ХОТЕЛСКА СОБА“ НА ОТВОРЕНО

БАРАМЕ ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШАТА ГРАЦИОЗНОСТ – УМЕТНИЦИ ОД ЛОНДОН СО ПЕРФОРМАНС ЈА ОТВОРИЈА ИЗЛОЖБАТА „РОДОВИ ПЕРЦЕПЦИИ“

ПОЧНУВА 7. ВИКЕНД НА ГОРДОСТА ВО СКОПЈЕ

ПРЕМИЕРА НА ТЕАТАРСКИОТ ПЕРФОРМАНС „ЈАС СУМ АКТЕР ЧОВЕК“

ПЕРФОРМАНС ВО НУБ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ЗА 25 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА КОНЕСКИ

ТАНЦОВ ПЕРФОРМАНС НА МАКЕДОНСКИ СТУДЕНТИ И КОРЕОГРАФ ОД СЛОВЕНИЈА ВЕЧЕРВА ВО МОБ