Петре Шилегов

Таг
7Вести

СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, ПРОСЛАВА НЕМА ДА ИМА

СКОПЈАНИ НАПРАВИЈА ЕЛКА ЗА ДА ГО СОБОРАТ ГИНИСОВИОТ РЕКОРД

СВЕТНА ДИГИТАЛНАТА ЕЛКА ВО СКОПЈЕ, 25 ДЕНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА „ВИНТЕРЛЕНД“

СКОПЈЕ СЕ СЕЌАВАШЕ НА ЖРТВИТЕ НА ЗЕМЈОТРЕСОТ И НА СВЕТСКАТА СОЛИДАРНОСТ

СКОПЈЕ ЌЕ КОНКУРИРА ЗА ЕВРОПСКА ПРЕСТОЛНИНА НА КУЛТУРАТА ВО 2028 ГОДИНА

ШАМПИОНСКИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈА СО ХИТОВИТЕ НА „КВИН“

ШИЛЕГОВ ИГРАШЕ САЛСА СО МАНЕКЕНКАТА МАРЈАНА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА