пијалак

Таг
4Вести

МЕСТО „КОКА-КОЛА“, „ФАНТА“ И „СПРАЈТ“, РУСИТЕ ЌЕ ПИЈАТ „КУЛ КОЛА“, „ФЕНСИ“ И „СТРИТ“

„КОКА-КОЛА“ СО ЛИМОН ПРИСТИГНА НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

СИНГАПУР ПРВ НА СВЕТОТ ЌЕ ЗАБРАНИ РЕКЛАМИРАЊЕ НА ПИЈАЛАЦИ ШТО СОДРЖАТ МНОГУ ШЕЌЕР

„ПИВАРА СКОПЈЕ“ ДОНЕСЕ НОВО ОСВЕЖУВАЊЕ СО САЈДЕР ПИЈАЛАЦИТЕ „STRONGBOW“ И „APPLE BANDIT“